Gå til innhold

Aktuelt

Nyetablerte Flott gjort har blitt OMA-medlem

Flott gjort skal hjelpe eiendomsbesittere med å skape fremtidens møtesteder. Nå er de i gang med flere prosjekter på Tullin.

Serveringsgründerne Runar Skjerven Eggesvik og Arnt Andersen har med sitt nyetablerte selskap – Flott gjort – blitt OMA-medlem. Sammen med seriegründere og investorer Tharald Nustad og Fredrik Winther fra Katapult Group skal de hjelpe eiendomsbesittere med å skape fremtidens sosiale møtesteder. De er allerede godt i gang med et prosjekt for Entra på Tullin. Nærmere bestemt «Erling Viksjø»-bygget på St. Olavs plass.

–  Endelig skal byens hakkekylling, Tullinkvartalet, revitaliseres. Entra er godt i gang med arbeidet og Flott gjort skal bistå med å skape sosiale møteplasser, blant annet på St. Olavs plass 5 hvor Helserådet og Universitetet har holdt til. Dette var et av Oslos mest forhatte bygg gjennom mange år, og kritikken handlet om at spissen i trekantbygget pekte mot den åpne plassen og ikke forholdt seg til omgivelsene. Siden den gang har Viksjøs ideer blitt viktige i bybildet, Y-blokka er revet og Trekanten kan åpnes opp for byens befolkning, sier Runar Skjerven Eggesvik.

–  Vi har store ambisjoner og en rekke prosjekter på trappene de to nærmeste årene. Vi gleder vi oss til å bidra til gode og inviterende byrom, og vi ser fram til å delta i byutviklingsdebatter gjennom OMA-nettverket, sier Arnt Andersen.

Lang fartstid

Runar og Arnt har lagt fartstid hva angår å skape levende kultur- og møteplasser i Oslo. Øyafestivalen, Kulturhuset, Café Mono, Youngs, Sukkerbiten, Prindsens Hage, Brygg og Laboratoriet på Skøyen er kun noen av møteplassene de har på samvittigheten. Derfor er vi sikre på at møteplassene på Tullin er i gode hender – det blir mange gode serveringstilbud på Tullin og Flott gjort står for to av disse.

Vi ønsker Flott gjort velkommen til OMA!