Gå til innhold

Aktuelt

Ny styreleder i Oslo Urban Arena

Gunn Helen Hagen er innstilt som ny styreleder for byutviklingskonferansen Oslo Urban Arena.

OMA ønsker Gunn Helen Hagen velkommen som ny styreleder i Oslo Urban Arena AS (OUA). Hagen er administrerende direktør i Norges Varemesse og styremedlem i OMA. Nå gleder hun seg til å ta fatt på nye oppgaver med hensikt å forsterke OUAs posisjon:

Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven som ny styreleder i Oslo Urban Arena AS. OUA har allerede en veldig sterk merkevare. Alle som driver med byutvikling i Norge har hørt om OUA. Med min bakgrunn som adm. dir. i Norges Varemesse er det naturlig å se om forretningsplanen kan bli enda sterkere slik at arrangementet kan vokse ytterligere.

Om Oslo Urban Arena

Oslo Urban Arena har med sine syv år blitt en institusjon for norske byutviklere. Konferansen er en 24-timers begivenhet som bugner av opplevelser fra spennende internasjonale foredragsholdere i verdensklasse, til offentlige debatter, best case practises og diskusjoner. Oslo Urban Arena bringer folk sammen om byen; her treffes studenter innen urbane fag, arkitekter, planleggere, politikere, utviklere og forvaltere. Konferansen eies av Oslo Metropolitan Area og Estate Media.