Gå til innhold

Arrangementer

Tid og sted

OAF-salen, Arkitektenes hus

Josefines gate 34

0351 Oslo

Onsdag 19. juni 2024

Kl 09.00–15.00

juni

19

NLA Kurs: Bli influenser for god stedsutvikling og arkitektur

NLA Kurs: Bli influenser for god stedsutvikling og arkitektur

Kl 09.00 | OAF-salen, Arkitektenes hus, Oslo

Tid og sted

OAF-salen, Arkitektenes hus

Josefines gate 34

0351 Oslo

Onsdag 19. juni 2024

Kl 09.00–15.00

Folk flest vil ha mer fokus på god arkitektur, stedsutvikling, og mer landskapsarkitektur i nærmiljøet sitt. Men hvordan får vi politikerne til å etterspørre og finansiere mer av dette? Og hvordan endrer vi rammebetingelsene slik at vi får flere prosjekter med kvalitet i omgivelsene, uterommene og flere gode prosjekter?

NLA, sammen med OMA, arrangerer onsdag 19. juni kl. 09.00-15.00 et etterspurt kurs i politisk påvirkning for deg som vil løfte god arkitektur, stedsutvikling og landskapsarkitektur, for kontorer som vil bli kompetente på å fronte sine prosjekter og bedre rammebetingelser, for offentlige fagpersoner som vil få flere verktøy til å skape plass for faget sitt som forplanter seg i uterommene. De store aktørene kan kjøpe denne bistanden fra konsulentfirmaer, men vi kan alle ta dette kurset og bli i stand til å gjøre en jobb selv.

Kursholder er Rasmus Reinvang, fersk direktør i OMA og tidligere byråd for byutvikling i Oslo kommune, i samarbeid med NLA. Reinvang har lang erfaring som politiker, «utsatt» for påvirkning fra både aktivister/influensere, fagfolk i offentlig forvaltning, eiendomsutviklere, arkitekter og andre som vil bidra til å forme byen.

Kurset vil gi deg verktøy til å påvirke som enkeltperson, som kontor eller som medlem i en forening, til å sette arkitektur, uterom og landskapsarkitektur på agendaen til det beste for folk, natur og klima – slik at vi som samfunn kan få flere prosjekter med høy kvalitet.

Kurset vil også trekke fram gode eksempler på ildsjeler, kontorer og offentlig ansatte som klarer å skape resultater, oppdrag og endre samfunnet bit for bit. Dette bygger også merkevare og gjør det lettere å bli hørt igjen og igjen og igjen.

Du finner mer informasjon om programmet og påmelding hos NLA her.